NuntiDJPuls Professional Mobile Disc Jockey este specializat în petreceri de nunta

Petrecerile de nunta sunt ceea ce facem de la înființare, și ne mândrim cu sute de petreceri de nuntă reușite.

Fiecare cuplu are propriul stil și propriul set de reguli, și cu povestea lor unica de dragoste. Sărbătorirea unica a sufletului pereche are nevoie de o petrecere dinamica și inovativa. DJPuls Professional Mobile Disc Jockey va avea grija sa ai o petrecere de nunta unica de un stil și un profesionalism excepțional.

Cocktail Hour

În timpul Cocktail Hour, știm ca invitații doresc sa poată vorbi intre ei fără a fi nevoie sa țipe. De la jazz în surdina la piese ușor de ascultat sunetul este la diferite nivele confortabile și plăcute. Deasemenea putem recomanda cântăreți profesioniști care pot interpreta melodii cunoscute potrivite evenimentului tău. 

Prezentările

Animatorul va prezenta mirii invitaților și va respecta toate instrucțiunile gazdelor pentru a se asigura ca aceste prezentări vor fi fără greșeală și vor culmina cu primul dans ca soț și soție.

Dinner Hour

Muzica pentru aceasta perioada este în general de un tempo-mediu cu melodii de la Frank Sinatra "Summer Wind" sau Sade "By Yor Side" Fiecare melodie este audiata confortabil ce le permite invitaților să poată savura masa si sa poarte conversații fără sa fie nevoiți sa tipe. Deasemenea cu plăcere vom folosi melodiile pe care le doriți pe toată perioada evenimentului.

Dacă doriți ca petrecerea de nunta să fie unică, DJPuls Professional Mobile Disc Jockey este cea mai bună alegere , este treaba noastră  sa facem petreceri reușite.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

25 ani

experiență

99.99%

clienți mulțumiți

2300

evenimente

Nici un eveniment nu seamănă cu altul

DjPuls Mobile le creează, dar nu le reproduce

Get in touch

DJ Puls

Talk to us