Nu-ți regăsești întrebarea mai jos... nici o problema contactează-ne pentru a primi un raspuns rapid.

DJ-ul are un microfon wireless care poate fi utilizat pentru toasturi, urări etc la nuntă?

Da. Folosim microfoane wireless, nu numai pentru ca domnișoara de onoare stea în spatele sălii atunci când faci un toast, dar și pentru a ne putea permite luxul de a merge pe ringul de dans pentru a interacționa cu invitații toată noaptea.

Care sunt prețurile?

Te rugam să ne contactezi fie prin telefon fie prin e-mail pentru prețuri și reduceri.

Cum se îmbracă un DJ la nuntă?

Dj-ul se îmbracă profesional la costum pentru majoritatea evenimentelor exceptând la cele la care se solicita expres de către gazde alta ținută.

Cât de devreme trebuie să rezervăm un eveniment?

În general o petrecere de nunta se rezervă cu 12 luni inainte. Sugestia noastră este cât mai devreme cu atât mai bine.

Alegerea muzicii pentru un eveniment este o opțiune?

Da. Aveți opțiunea de a solicita ce piese  doriți să le auziți în timpul evenimentului. La petrecere va fi muzica pe care o solicitați în mod expres dar ca profesioniști cu ani de experiență, vom face tot ce ne sta în putință sa îi facem pe invitați să danseze și să se distreze.

Putem cere ca anumite melodii să nu le auzim?

Dacă dansul Meneaito sau Pinguinul nu este ceva ce vrei să auzi la petrecerea ta de nuntă e alegerea ta, asa că noi nu îl vom folosi. E simplu.

Este un nivel maxim al volumului muzicii?

În timpul orelor de cocktail și cina muzica e la un nivel ce nu depășește conversațiile invitaților. Înțelegem că este momentul în care conversațiile intre invitați sunt în toi. Vrem ca invitații să savureze atât conversația cât și muzica. Atunci când vine rândul dansului, difuzoarele sunt repoziționate pentru o acoperire perfecta a ringului de dans și minimum de expunere al sunetului pentru restul sălii. Asta va însemnă că muzica de pe ringul de dans va fi suficient de puternică pentru dans și mai putin predominantă de restul sălii astfel încât invitații să poată socializa în voie.

Dj-ul va avea benere sau alte materiale publicitare la petrecere?

Evenimentul tău nu este despre DjPuls, iți este dedicat ție și numai ție de aceea ne mândrim cu prezentarea excepțională a evenimentului tău. Ca și materiale publicitare vor fi disponibile pliante accesibile invitaților fără a-l deranja pe Dj. Nu vom avea nici un fel de banner sau afiș. Apreciem însă recomandările din partea dumneavoastră, și ne place sa credem ca prestația noastră vorbește de la sine, adevarul ne furnizează toată publicitatea de care avem nevoie.

Dj-ul ia pauze în timpul evenimentului?

Din momentul în care invitații încep să intre în sala pana la ultimul dans, dj-ul va continua sa pună muzica. Muzica este de la început până la final cu modalitățile de volum specific fiecărui moment din eveniment.

Putem să vedem Dj-ul lucrând?

Da. Contactați-ne pentru o întâlnire pentru a putea stabili posibilitatea audierii  dat fiind  majoritatea evenimentelor sunt diferite și în același timp private, vom cere acordul beneficiarului.

Este Dj-ul dispus să călătorească?

În principal lucram în zona Iașului. Dacă totuși doriți ca DjPuls sa fie prezent la o alta locatie atunci este posibil să se aplice taxe adiționale de transport sau cazare unde este cazul.

Suntem obligați sa hrănim Dj?

În general nu este inclus în preț.

Prețul include și timpul de instalare?

Da. Dj-ul ajunge în functie de durata de asamblare a echipamentelor inainte de petrecere și va avea toate echipamentele instalate cu mult inainte sa apară primii invitați.

Este bacșișul așteptat de Dj?

Nu, bacșișul este la discreția ta și în nici un caz nu este așteptat de care Dj.

Este necesar un avans și când este scadentă ultima plată?

Marele avantaj al unui DJ rămâne prețul. Un DJ bun va fi întotdeauna mai ieftin decât o formație...

Avansul este necesar pentru rezervarea datei alături de un contract unde este specificat suma negociata în functie și de echipamentul folosit la sala în care are loc evenimentul. Ultima plata trebuie făcuta cu cel putin 20 de zile inainte de data evenimentului sau un unele cazuri imediat după ora stabilita.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

25 ani

experiență

99.99%

clienți mulțumiți

2300

evenimente

Nici un eveniment nu seamănă cu altul

DjPuls Mobile le creează, dar nu le reproduce

Get in touch

DJ Puls

Talk to us